GAZİANTEP / ARABAN - Elif Ortaokulu

Elif Ortaokulu

Elif mahallesi, Yeni cadde, No1 Elif Ortaokulu ARABAN/GAZİANTEP
Vizyon
Elif Ortaokulu olarak öğrencilerimizi bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.
Misyon
Öğrencilerimizin bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Ulaşım
Ulaşım ilden günlük 3 sefer ve ilçeden 2 sefer olacak şekilde dolmuşlarla gerçekleşmektedir.
Elif Mahallesi Yeni Cadde Üzeri
Okulumuz il merkezine 70 km ve ilçe merkezine 30 km uzaklıktadır.
Tübitak 4006 Katılım
Tübitak 4006 katılım